Ingrediënten
Apple Ginger Twist
Appels zijn er in vele soorten, maten en smaken uiteenlopend van heel zoet tot heel zuur. Voor het gebruik van de Appel GemberTwist geven wij de voorkeur aan de zoetere appel omdat deze beter past bij de gember. De zure appel worden vaker gecombineerd met citroen of limoen. Zure appels worden vaak ook eerst even verwarmd zodat ze daarna beter hun smaak los kunnen laten.
Ingrediënten
- 1 Retap fles
- 2 schijfjes appel
- 4 stukjes gember
Bereidingswijze
- Snij de appel van boven naar beneden door
- Snij 2 schijfjes appel af en snij deze zo, dat ze door de opening van de fles kunnen
- Snij 4 gember af
- Doe de appel en de gember in de fles
- Vul de fles met plat water of met soda water.
- Doe de Retap dop op de Retap fles en schud de fles zachtjes heen en weer om de eerste smaak los te krijgen.
- Je Apple Ginger Twist is nu direct klaar en kan gedronken worden, of bewaar 'm (maximaal 2 dagen) in de koelkast.