Ingrediënten
Apple Cinnamon Twist
Appels zijn er in vele soorten, maten en smaken uiteenlopend van heel zoet tot heel zuur. Voor het gebruik van de Appel Kaneel Twist geven wij de voorkeur aan een wat zoetere appel omdat deze beter past bij de kaneel. De zure appel worden vaker gecombineerd met citroen of limoen. Zure appels worden vaak ook eerst even verwarmd zodat ze daarna beter hun smaak los kunnen laten.
Kaneel is bekend van de vele gezondheid voordelen en - misschien wel om deze reden - een populaire kruiden in de winter. Het kan gecombineerd worden met vele verschillende smaken. Voor deze twist hebben we gekozen voor een klassieke combinatie van appel en kaneel.
Ingrediënten
- 1 Retap fles
- 2 schijfjes appel
- 1 stok kaneel (ongeveer 5 cm)
Bereidingswijze
- Snij de appel van boven naar beneden door
- Snij 2 schijfjes appel af en snij deze zo, dat ze door de opening van de fles kunnen
- Doe de appelschijfjes in de fles
- Voeg het kaneel toe
- Vul de fles met plat water of met soda water.
- Doe de Retap dop op de Retap fles en schud de fles zachtjes heen en weer om de eerste smaak los te krijgen.
- Je Apple Cinnamon Twist is nu direct klaar en kan gedronken worden, of bewaar 'm (maximaal 2 dagen) in de koelkast.