Ingrediënten
Ginger Basil Twist
Zowel gember en basilicum zijn uitstekende Retap Twist water infusion materialen. Gember geeft erg veel directe smaakaan water en is daarom goed als basismateriaal voor erg veel twists. Basilicum voegt een extra verrassings element toe aan de nasmaak en maakt het daarom een goede aanvulling op de gember.
Om de meeste smaak uit je basilicum te krijgen, doe je deze in de retapfles, vul je de fles met water en laat deze een nachtje in de koeling staan. Voeg de gember dan pas de volgende ochtend toe.
Ingrediënten
- 1 Retap fles
- 4 gember stukjes
- 1 takje verse basilicum
Bereidingswijze
- Neem een takje basilicum en doe deze in de Retap fles.
- Vul de fles met plat water of met soda water.
- Zet de fles in een nachtje in de koeling met de dop erop
- Volgende dag:
- Snij 4 stukjes gember
- Voeg deze toe aan de fles
- Doe de Retap dop op de Retap fles en schud de fles zachtjes heen en weer om de eerste smaak los te krijgen.
- Je Gember Basil Twist is nu direct klaar en kan gedronken worden, of bewaar 'm (maximaal 1 dagen) in de koelkast.