Ingrediënten
Berry Maple Siroop Twist
Bij Water Infusion zijn bessen een veel gebruikte vrucht. Onze favoriet is de framboos omdat het een eigen en zachte smaak heeft en de framboos laat zich uitstekend lenen voor water infusion. Daarnaast maken we gebruik van de blauwe bes. Ook de blauwe bes heeft een eigen smaak en vult de framboos lichtjes aan. Zowel de framboos als de blauwe bes zijn op de markt en in de supermarkt goed te verkrijgen. Daarnaast is de kleurencombinatie van de framboos en de blauwe bes hip en geeft het een luxe uitstraling.
De Berry Maple Syrup Twist kun je zo zoet maken als je zelf wil. Onze persoonlijke favoriete siroop is de maple (esdoorn) siroop, maar je kunt natuurlijk ook je eigen favoriet hiervoor gebruiken en deze Twist op smaak te brengen. Het is altijd een leuke uitdaging om de balans te houden tussen de frambozen, de blauwe bessen en de siroop.
Ingrediënten
- 1 Retap fles
- 4 frambozen
- 6 blauwe bessen
- scheutje maple (esdoorn)
Bereidingswijze
- Snij de frambozen over het lange eind doormidden.
- Snij de blauwe bessen door midden.
- Stop de vruchten in de Retap fles.
- Schenk een beetje siroop in de fles.
- Vul de fles met plat water of met soda water.
- Doe de Retap dop op de Retap fles en schud de fles zachtjes heen en weer om de eerste smaak los te krijgen.
- Je Berry Maple Syrup Twis is nu direct klaar en kan gedronken worden, of bewaar 'm (maximaal 2 dagen) in de koelkast.
Specificatie | Omschrijving |
---|---|
Merk | Retap |